torstai 8. heinäkuuta 2010

Matkapahoinvointia boheemissa Bohemiassa.

Eipä auttanut Leenan kolmen kohdan matkasääntö
1) älä juo vettä suoraan hanasta, ko et tiiä, voiko sitä juua (no en oo juonu)
2) älä syö mitään epäilyttävää (no en oo syöny)
3) pidä huolta käsihygieniasta ( no oon pitäny)

Eli tässä sitä nyt ollaan. Maha on ollut kovin sekaisin viimeiset 18 tuntia. Mahtava olo, tosi fresh ja pirteä (NOT). Nyt jo EHKÄ on havaittavissa pientä valoa tunnelin päässä... edellisestä vessakäynnistä lienee aikaa jo lähemmäs kaksi tuntia :D (too much information?).

Antti lähti viipottamaan tuonne kylille. Minä päätin ottaa varman päälle ja nautiskella hotellihuoneen hiljaisuudesta, että olen sitten loppuloman iskussa.

Tällä hetkellä siis olemme Hradek Kraloven kaupungissa itäisessä Bohemiassa. Minusta on kovin jänskää olla Bohemiassa. Se kuulostaa niin hyvältä :D Matka tänne Frydek-Mistekistä tuntui minusta kestävän ikuisuuden. No kai se kestikin, kun piti pysähtyä niin monta kertaa. Maisemat kuitenkin olivat hienoja ja nähtiin paljon erilaisia lintuja. Tässä kaupungissa oli melkoisen mielenkiintoinen lähiö tuolla reunamilla. Sitä asuntomaisemaan kun katsoi, saattoi hyvinkin kuvitella ajelevansa täällä neuvostoaikana... Sevverta karunnäköistä. Jotkut rakennukset vain ovat leimattu leimalla: neuvostoarkkitehtuuri. Eilen käytiin tsekkaamassa Frydek-Mistekissä yksi hotelli, joka meni myös samaan kategoriaan ;) Emme majoittuneet sinne. :P Lähiöstään huolimatta keskusta täällä Hradek Kralovissa on kaunis. No, tämän enempiä en osaa sanoa, kun olen ollut vain sisällä. Antti lähti tosiaan oluelle ja hengailemaan. Kai tässä voisi kohta rueta nukuskelemaan (vähän lisää), jos sitä vaikka kuntoutuisi. Huomenna voisi jo yrittää syödä jotain.

Näihin kuviin ja tunnelmiin. Huomenna lisää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti