tiistai 6. heinäkuuta 2010

Brnossa ollaan ja oikein elokuvissakin kayty

Aamulla jatettiin hyvastit kivalle hotellillemme Ricanyssa. Istahdimme autoon ja lahdimme ajelemaan Brnoa kohti. Alkumatka meni tietyota vaistellessa ja loppumatka meni ihmetellessa mottoritien todella huonoa kuntoa. Ihan niinkuin pottupellolla olisi ajanut. Jarkkya, sanon ma.

Hotelli loytyi Brnon keskustasta oikeinkin mukavasti ja tama onkin ihan jees hotelli. Persetta tassa on vaan se, etta internetyhteys maksaa 10 e / vrk... Tassa sitte istun aulan Macilla kirjoittelemassa... No, saanpahan tuntumaa tallaiseen koneeseen ;) No mutta asiaan. Tanaan ollaan kierrety tassa Brnon keskustassa. Ihmeteltiin, etta miksi kaikki pienemmat kaupat tms on kiinni, kunnes kuultiin, etta taalla on joku kansallinen loma 5.-6.7. Taalla ei oikein ole ketaan ja melkein kaikki kaupat on kiinni. Ruokakaupat ja isommat kauppakeskukset on osittain auki. No, saastyypa rahat :D Huomenna aion jokatapauksessa yrittaa vahan shoppailla.

Kiertelyn lomassa ollaan myos istuttu ihanan aurinkoisella sisapihaterassilla. Siella nautiskelimme olutta ja drinksut. Lisaksi bongasin mustaleppalinnun. Se oli minusta kovin hauskaa. :)

Terdelta menimme sushipaikkaan. Minusta ei tullut sushin ystavaa. Sushin jalkeen tarvoimme miljaardi kilometria jonkun olutpaikan perassa... ei naarattanu. Se ei ollut edes hyva. Baarimikko oli epakohtelias, terassi oli perseesta ja ei se olutkaan ollut mitenkaan erikoista. Palattiin sitten takaisin ja matkalla keskustelimme liikeideasta: juoppokuski! Taalla nimittain nayttaisi toimivan semoinen systeemi, etta voit soittaa drink carin paikalle ja sielta tulee kuski joka ajaa sinut omalla autolla kotiin (kaveri ajaa drink carin autolla perassa). Hah. Mahtava konsepti!! Loiskohan tammonen Suomessa lapi ;)

Kavellessa paatettiin myos menna leffaan. Niinpa mentiin ostamaan liput leffaan Ghostwriter. Siina oli ihana Ewan!! Ja olipa verraton leffa.

Tanaan on myos ostettu ja kirjoitettu postikortteja ja kayty syomassa perinteista tsekkilaista ruokaa. Oli aika kumisnaakkelia. Ruokapoydassa istuessa kehitin myos ruoka-annoksen riistaravintolaan: Pyy pivossa (l. pyyta olutkastikkeessa). Kyllapa meikalla leikkaa taalla Tsekinmaalla :D

Yhteenvetona voin sanoa, etta eipa oikein olla tehty mitaan jarkevaa. Ollaan vaan lomailtu. No, sehan se toisaalta on paaasia. Taijanpa hipsia tasta nyt tuonne ylakertaa tsekkaamaan, onko meidan huone yhtaan jahtyny. Ja jos vaikka suihkussa kavis, olo on kohtalaiset nihkis. Ilma on kuuma ja loso.

Huomenna lisaa hengailua ja illalla katotaan jossain jalitsProxy-Connection: keep-alive
Cache-Control: max-age=0

. Toivottavasti HollantiProxy-Connection: keep-alive
Cache-Control: max-age=0

oittaa. Espanja tietty vie koko kisat ;) Ja kaikkihan tietty arvaa mun motiivit jalitsun kattomiseen ;)

Niin ja elokuva ei muuten ollu dubattu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti