sunnuntai 4. heinäkuuta 2010

Onko dubbaaminen halvempaa kuin tekstittäminen? Eli terveisiä Tsekeistä!

Täällä sitä ollaan Tsekeissä lomailemassa. Pitkä ja ja mutkainen oli tie ennekuin tänne päästiin... Jotenkin tässä kaikessa kiireessä ja härdellissä ei ole oikein edes hypettänyt tätä reissua. Viikko on nimittäin mennyt folkatessa (kurssilla ja festareilla), lauantaina ripoteltiin koirat pitkin mualimmoo (P Ilen ja Elinan luokse, I&R koirahoitolaan). Kaikesta häsellyksestä huolimatta olemme vihdoin päässeet perille (ainakin ensimmäiseen kohteeseen ;)).

Keli on täällä aivan mahtava. Lentokentälle saapuessa lämpöasteita oli 29. Lämmön lisäksi täällä on tosi kosteaa, joten olo on aika nihkis suihkusta huolimatta :D

Ajeltiin Prahan kentältä tänne Ricanyyn (n. 40 kilsaa Prahasta kaakkoon) ja täällä meitä odotti mukava hotelli. Kävästiin syömässä iltapalaa ja juomassa pari olutta (nyt on muuten olutmaa meikäläisen makuun... olenhan lager-tyttöjä ;)). Vähän on nyt kuitenkin jo tööt -olo (paljon valvomista ja matkaamista takana), kuten tekstistä varmaankin huomaa, joten taidanpa painua pehkuihin. Huomenna ajellaan Brnoon.

Sevverta pitää vielä kuitenki ihmetellä tätä menoa täällä, että telkkarista tulee dubattua ohjelmaa... Eikö se olis halvempaa tekstittää, ko dubata? Vai onko se niin kova vaiva lukea ne tekstit :D En tiiä. Vaan eihän tänne telkkaria ole tultu kahtomaan (paitsi ehkä jalitsua... Torres = IHQ)

Tässäpä vielä tunnelmia tältä päivältä kuvien muodossa:


Uljas matkapelimme Opel Astra. Hehheh. Ooppelista ei luovuta reissullakaan :D


Majapaikka. Ihanalla terassilla oli mukava istua ihanasti pimenevässä illassa olutta siemaillen.


Leenan eka olut. Promoan täällä myös Haapavesi Folkkeja :D


Antin eka olut. Ja kyllä oli hyvvää :)

Niin ja vielä yks asia. Tuossa hotellin terassin seinällä oli joku eriskummallinen soitin. Se näytti kanteleen ja haitarin risteytykseltä. Ja hotellin väki ei tienny mikä se on. Järkkärillä on siitä kuva, lataan sen jossain vaiheessa näkyville.

Edit: netistähän tuota näytti infoa löytyvän...
http://www.springersmusic.co.uk/Library/Instruments/zither-harp/Z%20mandolinetto.JPG

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti