sunnuntai 4. joulukuuta 2011

a song and a reason


Viime viikolla käväisin mutkan Oulussa katsomassa Kemopetrolia. Ei voi muuta sanoa kuin että olipa kertakaikkia MAHTAVA keikka. Laura on ihana ja koko bändi on ihana! <3 Biisit (sekä uudet että vanhat) toivat aivan verrattomasti livenä ja tunnelma oli kerrassaan hypnoottinen. Sen koommin en paljo muuta olekaan kuunnellut kuin sitä Kemopetrolin uusinta levyä. Suosittelen lämpimästi tutustumaan :)

Tässä levyltä pieni maistiainen:

Kemopetrol - Changing Lanes




Keikkatunnelmia kuvien muodossa:



Kiitos Annukalle keikkaseurasta. Oli oikein mukavaa :)

Ensi viikonloppuna olisi sitten vuorossa Happoradioilua Ainoliisan seurassa oikein urakalla. Ensin perjantaina Haapajärvelle ja sitten lauantaina Ouluun. Pölijää, tiietään, mutta mennään silti. Kerrankos tuota.

Muutenpa elämä menee vanhalla mallilla. Koiria lenkitellään ja töissäkin koitetaan käydä ;) Mausteena tässä sopassa on sitten opiskelu. Minä onneton keksin rueta opiskelemaan terveystietoa verkko-opintoina avoimessa yliopistossa. Ei mitään järkeä, mutta ei sitä nyt enää voi keskenkään heittää. Ei vaan päytevyyttä tässä havittelen siihenkin aineeseen tuonne opetuspuolelle. Tämä ja ensi vuosi kai tässä työn ohessa opiskellessa menee.

Joulua odotellessa. Ei kai tässä muuta. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti