maanantai 12. joulukuuta 2011

Happoradiokrapula

Kah. Tulipa viikonloppua fanityttöiltyä oikein urakalla. Kaks keikkaa kahtena peräkkäisenä iltana. Ja nyt on krapula. Henkinen sellanen.


Kaikki lähti liikkeelle torstaina, kun Ainoliisa junaili meille. Luvassa oli aikaa ystävän kanssa ja vieläpä ilman kiirettä! Ihanaa oli rupatella ja pöljäillä :)

Perjantaina yritettiin shoppailla Ylivieskasta keikkavaatetta. Eihän sitä löytynyt. Uhkasin jo alasti lähteä. Onneksi ei kuitenkaan tarvinnu. Oli nimittäin aika huono keli.

Perjantai-ilta tuntui matelevan. Kympiltä nakattiin pojat baariin ja huristeltiin Haapajärvelle. Minäpä olinkin kuskina. Aateltiin, että lieköhän on baariin jonoa. Tympiä olis ollu jonottaa, kun kylmäkin oli jo valmiiksi. Vaan eipä ollut baarin edessä jonoa. Äkkiä siis sisälle ja kamppeet narikkaan. Narikka yllätti iloisesti, kun se ei maksanut mitään :)

Siinä sitten aikamme pähkäiltiin, että ollaanko hurjia ja tilataan siiderit. Yhdenhän voisi juoda, kun kotiinlähtöön on vielä monta tuntia. Päätettiin tilata. Tuli entistä kylmempi, ko piti kiskoa kylmää siideriä jäillä. Tanssimaanhan siinä piti mennä, että lämpeni. DJ soitti paskaa musaa ja samoja biisejä koko illan. Mietittiin, että pitäiskö sille antaa rahaa, että voi ostaa uusia kokoelmalevyjä... Herrat popparitkin tuli vilaukselta nähtyä. Varmaan pohtivat, että ei tänne saatana ketään tuu, kun baari oli lähes tyhjä.

Keikan alkua saatiin kyllä sitten odotella. Piti nimittäin sitä väkeä odottaa paikalle. Keikka starttasi vasta klo 1.00. Vähän liikaa vanhalle. Olin ihan jo poikki ennenku keikka ehti alkaa. Onneksi keikka oli hyvä, ja herrat popparitkin aika viihdyttäviä. Lavallakin lie hyvä meno ;)

Keikan jälkeen vielä notkumista ja rupattelua. Good times.

Kotimatka sujui leppoisissa merkeissä. Oli kiva tajuta, että tämä lystihän jatkuu vielä huomennakin! 

Lauantaina lähdettiin ajelemaan Ouluun yhden maissa. Poikettiin Zeppelinissä, kun uhkana oli taas baarikeikka ilman vaatteita. Uhka oli todellinen vielä Zeppelinin reissun jälkeenkin, mutta sain lopulta vaatetta päälle. Olis ollu taas taksijonossa kylmä ihan alasti.

Ei se ilta silti ihan putkeen menny. Ekaks myöhästyttiin bussista ja kun juostiin lumisateessa, niin tukka meni liiskaksi. Sitte saatiin maailman oudoin taksikuski joka todellakin oli maailman oudoin. Tukka liiskana rynnittiin baarijonoon ja lopulta sitten baariin sisälle. Vaikeuksien kautta voittoon, sanoisin. Jouhevasta sisäänpääsystä on kiittäminen erästä nimeltämainitsematonta herrasmiestä. Illan pelastus, suorastaan.

Taas sai odottaa keikkaa. Odottaessa sai rampata vessassa (siiderin juonnin ihanuus) ja jonottaa baaritiskille. Ja ei ollut muuten oululaisen DJ:n levylaukku juuri haapajärvistä DJ:tä kummempi.

Keikka alkoi taas kohtalaisen myöhään (saamieni tietojen mukaan miksaustaiteilija Kulju oli joutunut poliisin huostaan... Sisäpiiriläiseltä saadun tiedon mukaan kyse ei kuitenkaan ollu mistään vakavammasta :)). Keikalla paikka yleisössä oli huono ja sainpa yhden känniääliön oluet päälleni. Kaikesta vastustuksesta ja oluenhajuisista vaatteista ja tukasta huolimatta keikka oli hyvä ja meininki mainio.

Keikan jälkeen oli vuorossa taas hengailua ja rupattelua hyvässä seurassa.

Vaan kaikki hyvä loppuu aikanaan ja vuorossa oli kärvistelyä taksijonossa. Kaikenlaista juttua taksijonossa tuli kuunneltua. Juttujen taso oli sitä luokkaa, että korvat vuosivat verta ja kainompaa hävettää vieläkin. Lopulta päästiin taksiin ja sitä kautta kotiin nukkumaan.

Mitäpä sitä sitten jäi viikonlopulta käteen? Univelkaa monta tuntia, lompakko täynnä kuitteja, oluenhajuiset vaatteet + laukku, mutta silti hyvä fiilis ja hyviä juttuja. Kiitos näistä (hyvästä fiiliksestä ja jutuista) Ainoliisalle ja muille asianomaisille. :) 

Nyt olo on kuitenkin vähä tyhjä ja hatara. Milloin on seuraava kerta?!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti