torstai 17. maaliskuuta 2011

Ärsyttää

Nyt ärsyttää monikin asia:

  • Paniikkinappi: Miksi himputissa ihmiset keuhkoaa TÄÄLLÄ niiden joditablettien ja foliohattujensa kanssa. Japaniin on aika he-le-ve-tin pitkä matka, eikä se säteily sieltä aivan heti taida tänne tulla. Ja jos ei siellä Tokiossakaan vielä painella paniikkinappeja, niin MIKSI ihmeessä niitä pitäisi täällä painella.
  • Ihmisten ydinvoimakannanotot: Kommentit sekä ydinvoimaa vastaan että ydinvoiman puolesta ovat aivan per-sees-tä kun niihin revitään perusteluja tuosta Japanin ydinturmasta. Minä en ydinvoimasta välitä, mutta en minä sitä mielipidettä tämän katastrofin perusteella ole muodostanut. Nyt on enemmänkin sellainen "I told you so" -olo. Sanotaan mulle mitä sanotaan, mutta mun mielestä ydinvoima EI ole saasteeton energiamuoto. Hiilidioksiditon se on joo, mutta se hiilidioksidin puuttuminen ei maailmaa pelasta (ainakaan keksityltä hiilidioksidin aiheuttamalta lämpenemiseltä).
  • Vaalikeskustelu:  Nyt, kun ihmiset muuttavat kantojaan ydinvoimasta, ovat myös poliitikot kääntäneet kelkkansa ydinvoima-asiassa. Kovasti ollaan nyt kriittisiä, kun pitää ääniä kalastella. Perse sentään! Onko täällä kenelläkään politiikkaan halajavalla kanttia sanoa mitä oikeasti ajattelee näin vaalien alla, vai onko kaikki vain tyhjää äänenkalastelusanahelinää?! Niin, ja mitä ihmettä yksi edustaja voi saada aikaan?!
  • Politiikka ylipäätään: Tarviiko tätä nyt sen enempää perustella?! Jotenkin tuntuu, että oli puolue mikä hyvänsä, niin hallituspuolueen ovat jotain mieltä asioista ja oppositiopuolueet erimieltä. Asetelma olisi täysin sama riippumatta ketkä olisivat hallituksessa ja ketköä oppositiossa. Politiikka on siis minun silmissäni kinastelua hallituksen ja opposition välillä. Puolueilla ei niinkään näytä olevan mitään merkitystä, saati niiden "ajamilla" asioilla. 
Angstangst. Näillä mennään. Lisäksi ärsyttää työkiireet ja rytmihäiriöt. Toinen viikko lomaa olisi ollut poikaa. Jospa sitä pääsiäiseen saakka jaksaisi kärvistellä.

p.s. Harvemmin olen ollut näin valveutunut yhteiskunnallisista asioista. Pitäsköhän nyt mennä ja mitata kuume...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti