perjantai 29. toukokuuta 2009

Voi räkä!

Antti kävi 1,5 viikkoa sitten Kuhmossa mökkeilemässä ja toi sieltä nuhan tullessaan. Voi ankeus. Antti jo epäili sikanuhaa, mutta tuskin se siellä Kuhmon korvissa lymyilee... Tai no mistä sitäkään tietää. Jokatapauksessa olo on tympeän tukkoinen ja jokseenkin nuhainen. Viime yönä jäi taas nukkuminen vähemmälle, kun piti keskittyä siihen, että henki kulkee. En haluaisi käyttää mitään nokkasuihkeita (kun minusta ne vähän kuivaa noita limakalvoja liikaa tms), mutta olihan se niillekin alistuttava viime yönä, että unen sai... Voi surkeus. Huomenna pitäis olla totaali-iskussa, kun aamulla pitää puhistella huiluun yo-juhlassa ja illalla täytyy olla skarppina Happiksen keikalla. Pitänee lääkitä tänä iltana!!

No tulipa valitusta kerrakseen.

Jotain mukava.. Viime lauantaina oli Päivin ja Markuksen häät. Siellä oli MU-KA-VAA! Kiitos vain itse juhlakaluille mukavasta ja hienosti järjestetystä juhlasta ja tietysti kiitokset myös kanssajuhlijoille. Tulipa sitä sitten jatkoilla myös tsekattua Kannuksen baaritarjonta :P Good times!!

Viime viikolla käväistiin myös Antin ja tyttöjen kanssa mökillä Tynnyrijärvellä. Olipa sielläkin aika muksaa. Saunottiin ja sen verran saunasta päin rohkaistuin, että kävin talviturkin järveen jättämässä (ja tämä nuhahan EI OLE seurausta siitä huvista). Oli hirveän mukava vaan istua ja syödä ja juoda ja nautiskella elämästä siellä mökin rauhassa. Ahh.

Nuhasta ja huomenna iskussa olemisesta huolimatta, aiomme tänään suunnata Antin kanssa yölaulajia kuuntelemaan/etsimään. Toivottavasti tänä kesänä on paremmat mestat kuin viime kesänä.

Huomenna mennään HAPPIKSEN KEIKALLE!!! OUJEEE!!!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti