sunnuntai 31. toukokuuta 2009

HAPPORARIO!!

Mitäpä sitä turhia selostaan. Kivaa oli :)



Me alotettiin Happoradioilut tehokkaasti jo päivällä kolmen aikaan. Sopivasti olutta/siideriä ja mukavasti Happoradion kuuntelua :) Voi että oli mukavaa ihan vaan olla tyttöjen kesken ja fanittaa pitkästä aikaa. Voi Lippe, mulla oli NIIN muksaa!!



Ja pitäähän se virallinen perusbaaripönötys aina ottaa kun keikalla on. Eevakin meistä otti kuvia, mutta liekö kuvaajassa vika, kun näytettiin niissä ihan kamalilta :D Ei vaan hyviä kuvia nekin... tämä ehkä silti inhimillisin ;)


Tykki

'
AH


Jatu Motti


MdF





























Biisilista lämmiti kovasti syäntäin. Oon kovasti halunnu kuulla Varo miestä ja Elä huua keikalla. ja nyt ne tuli MOLEMMAT! Oi sitä onnea ja autuutta. Ja olihan se Varo miestä -homma ihan kuningasjuttu, ko meillä oli Lipen kanssa ne Varo miestä -paidat päällä. Me oltiin NIIN KUUL!!

Ja lopuksi viel kaiken kukkuraksi pari videopätkää keikalta. Eka pätkä on Monta miestä -biisistä ja toka sitten Puhiksesta. Eipä nuilla nyt vielä mitään palkintoja voiteta, mutta onpa kuitenki videomatskua.







1 kommentti:

  1. Oih ja voih.

    No onneks Tornion keikkaan ei oo enää kauaa!!
    Mutta hei, uskaltaudutaan sinne Kokkolaan sitte elokuussa, siellä on ihan varmasti hurja meininki ko on kerta viiminen keikka :)

    Lippu

    VastaaPoista