sunnuntai 8. helmikuuta 2009

Terveisiä Jyvääskyläästä

Nyt on taas kotiuduttu viikonloppureissusta. Huhhuh. Melkein joka viikonloppu on jossain rilluteltu ja ens viikonloppuna on taas tiedossa lisää rilluttelua.

No, mutta tähän viikonloppuun. Perjantaina lähettiin iki-ihanaan lumisateeseen ajelulle kohti Jyväskylää ja Ilen ja Elinan residenssiä. Eihän se siihen pyryyn lähteminen ollut ihan täysjärkisen hommaa, mutta matka meni ihan mukavasti, ko eihän meillä ollu kiire yhtään mihinkään.

Perille päästyä käytiin vähän hakemassa kiinalaista ruokaa ja ilta menikin mukavasti rötvätessä ja kuulumisia vaihtaessa.

Lauantaina suunnattiin tietysti kaupungille shoppaileen. Mukaan tarttui pipo ja kirja petolinnuista. Todella antoisaa. H&M mursi minut taas sillä loputtomalla vaatemäärällä. Hui. Meni into ostella yhtään mitään :D Onneksi hyvä ruoka toi taas paremman mielen. Hyvää ruokaa meille tarjoili viikinkiravintola Harald. Harald on tutustumisen arvoinen ravinteli. Mukava tunnelma ja maistuvaa ruokaa.

Iltapäivän väsymyksen hetkinä katottiin vielä "Katastrofin aineksia" -dokumenttielokuva. Kieltämättä ihan hauska. Ja varsinkin leffassa vaimo Anu sai sympatiat puolelleen :) Suosittelen.

Iltasella ajeltiin keilaamaan. Vieläkin kättä kivistää. Miks ihmeessä niiden pallojen pitää olla niin ÄLYTTÖMÄN painavia?! No, meikän kanssa ei kannattanu kuulua samaan joukkueeseen. Nimittäin mun joukkue hävis aina, tuuletuksista huolimatta...

Keilaamisen jälkeen syötiin tapaksia ja katottiin telkkaa. Ja se, mitä sieltä telkasta tuli, oliki IHAN ÄLYTÖNTÄ!!! Ystävämme Happoradiohan se siellä Huumassa esiintyi. OMG ja oli niin IHQ!! Sen jälkeen koko porukka aina joka välissä lauleskeli "käske miestäsi pukeutua Che Guevaraan..." :D

Yöllä sitten katottiin sitä Grammy-juttua mieliinpainuneista Grammy-ohjelmanumeroista. Innolla odotettiin voittajaa ja voi blaa, voiton vei Green Day! Voi elämä. Lässähti koko homma. :D

Kotimatkalla oli pakkasta ja satoi vettä. Auto oli sellaisen lasin peitossa. Viitasaaren jälkeen sade muuttui sitten lumeksi ja kotona odottikin järjettömät kinokset oven edessä. Mutta turvallisesti ollaan kotona, sehän se on tärkeintä.

Ja jos nyt jotain järkevää koontia tästä viikonlopusta yritän väsätä lyhyesti ja ytimekkäästi... Kiitos Ile ja Elina! Meillä oli ihan älyn mukavaa!!


Tänä iltana on elokuvien osalta Dome Karukoski -teema. Haettiin Ärrältä Tummien perhosten koti ja kohta alkaa telkasta Tyttö sinä olet tähti. Tummien perhosten koti on kyllä kiva. Ja niin on kyllä TSOTkin. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti