maanantai 9. helmikuuta 2009

Ajan tappamista

Täällä sitä istutaan tenttiä valvomassa. Onneksi on läppäri ja langaton verkko. Vois muuten tulla aika pitkäksi ko tentti kestää 17-21. Mutta turha täällä on yrittää luntata. Meikän haukankatse kyllä huomaa vilppiyritykset läppäristä huolimatta ;)

Käväsin tänään taas Lepolatiellä tilannetta kartoittamassa. Vähän jo hävetti taas sinne työmaalle änkeä, muttakun ei millään malta pysyä pois. Hyvältähän siellä näyttää. Viimestä kamaria laminaatoitettiin (verbi on yhä hukassa tuolle toiminnolle) ja kaappeja pystytettiin. Sauna oli paneloitu ja kodinkoneet olivat tulleet kettiöön (niitä ei oltu vielä laitettu paikalleen). Eli hyvältähän siellä jo näyttää. Listoituksia ja sähkömiestä odotellessa. Voi etän että. Olispa jo valmis.

Pakkaaminen on kyllä jäänyt ihan totaalisti vaihe-tilaan. En ole viime viikon jälkeen paljoa pakkaillut. Laatiokoita on kyllä roudattu, mutta siinä ne tyhjänä olohuoneessa nököttää. Ja tälläkään viikolla asiaan ei hirmusti edistystä tule... On töitä ja soittoharkkoja ja kaikkee. Huhhuh. Viikonloppuna sitten onkin tiedossa taas yksi rellestysreissu tuonne Oulun suunnalle. Että se siitä pakkaamisesta. Voi dääm.

Tänään pidettiin abiryhmän kanssa ylimääräinen viimeinen bilsantunti. Ja vieläpä yleisön pyynnöstä. Tarjosin kaikille Actimelit. Toivottavasti porukka pysyy terveenä kirjoitusten yli. Hehheh. Actimel auttaa :D Vieläki on ihan surku ku nuo abit lähtee. Ne on niin kivoja ja niiden kanssa on ollu niin kivoja tunteja. Osallistuva ja keskusteleva ryhmä. *sniff* ja voi kyynel. Ikävä tulee.

Vielä tässä vähän viikonlopun jälkimainingeissa olen. Kättä särkee niin pirusti sen keilailun jäljitä. Urheilu on hullun vaarallista. Pitää muistaa tämä ennekuin taas lähtee itteensä särkemään ;)

Niin, ja hämmentäviä paljastuksia on tänään tullut luettua. Aki Tykillä on siviilissä silmälasit. OMG! Millasetkohan?!

2 kommenttia:

  1. Hihii, kyllä sun nyt täytyy ne lasit hommata. Semmoiset tyylikkäät opettajalasit. ;)

    VastaaPoista