maanantai 24. joulukuuta 2012

Joulujoulujoulu

Niin se joulukin vain tulla tupsahti. Ja näyttipä siltä, että kilttinäkin on oltu. Tässäpä joululahjaleuhotusta :)


Hohoo! Novitan sukkalehti ja lankaa. Vissiinkin täytyy nyt rueta opettelemaan sukkien tekoa. Aivan mahtavia sukkia oli lehti pullollaan, mutta täytyy varmaankin aloittaa ihan perussukista. Tulee muuten pian mentyä perse eellä puuhun :D


Ihanaiset patalaput ja patakintaat. Kyllä näillä kelpaa luonto-Leenan ottaa pullapelti uunista.


Sain lahjaksi lukemattomia kirjoja! 2/3 kirjoista löytyi toivelistasta. Jerry A. Coynen Miksi evoluutio on totta on ollut toivelistalla jo pitkään. Toki tiedän miksi evoluutio on totta, mutta kirjaa on kehuttu kovasti. Innolla odotan, että pääsen ko. kirjan kimppuun. 

Harry Potterit löytyy nyt sitten koko sarja kirjahyllystä. Lukemista on siis pitkäksi aikaa, kun Feeniksin kiltakin on vielä alkutekijöissään. Vaikka Potterit on kyllä tullut luettua jo ainakin kahteen kertaan...

Kaiken kukkuraksi joulupukki osasi tuoda koko perheelle mielenkiintoisen kirjan. Kirja käsittelee runsaan kuvituksen kera napaseutujen elämää. Me like! Ja ehkäpä se jälkikasvukin ko. kirjasta jossain vaiheessa innostuu! :)


Aikuisiällä joululahjoihin on ruennut kuulumaan erilaisia lahjakortteja. Tänä vuonna tuli kasvohoitoa, puolivartalohierontaa, netti-tv:tä ja vapaavalintaista lahjakorttia. Kaikki tulevat tarpeeseen :) Odotan innolla hierontaa ja kasvohoitoa... Ja kylläpä mammalle netti-tv:kin sopii vaihteluksi TV-shopiin ja Hainsaalistajiin ;)

Lisäksi toki tuli myös karkkia! Nam!

Aattoilta ei vielä ole pitkälläkään, mutta väsyttää kovasti. Maha on täynnä jouluruokaa, joten sillä lienee oma osuutensa tähän olotilaan :) Kohtahan tuota voisi pistää mahan viereen nukkumaan!

Oikein lämmintä ja rauhallista joulua kaikille blogiin eksyneille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti