torstai 2. joulukuuta 2010

Muutoksen tuulia töissä ja muuten ihan sitä samaa vanhaa...

Töissä puhkuu ja puhisee, nimittäin uudet tuulet. Olemme saaneet uuden työkaverin. Hauskaa tässä on se, että työkaveriksi alkoi meijän Annu. Hyvä Annu! En tiiä miten pitkäaikaseksi työkaveriksi se Annu nyt alkoi, mutta toivottavasti ei ihan heti oo lähössä ;)

Käväsin tiistaina Oulussa koulussa. Osallistuin biologian ja maantieteen opettajien täydennyskoulutukseen (sen järjesti Palmenia). Aiheena oli väestönkasvu ja globalisaatio. Olipa mielenkiintoinen päivä. Varsinkin kaksi luentoa antoi kovin paljon ajattelemisen aihetta ja innostuin jopa aiheista, jotka eivät aiemmin kovasti ole kiinnostaneet. Varsinkin luento globalisaatiosta oli innostava ja mukava. Niin, ja tietysti informatiivinen.

Viime viikolla sain vihdoin ja viimein sen lääkäriajan, ko ei tuo käsi hellitä. Sain lääkekuurin ja lähetteen fysioterapiaan. Kädessä on tuolla olkapäässä taas joku jänteen ja luun yhdistymiskohta tulehtunut (jippii). Koitetaan nyt hoitaa se kuntoon ja katellaan sitte taas mikä paikka seuraavaksi tulehtuu. Lääkekuurin alotin vasta tällä viikolla, joten tehoa odotellaan (menee kuulemma jonkin aikaa). Käväsin myös jäsenkorjauksessa, mutta tällä kertaa se ei oikein toiminut (eri korjari kuin aiemmin). Koitetaan nyt pärjäillä.

Karppauksesta huolimatta olo on aika naatti. En usko, että tähän olotilaan auttaa mikään... tai no auttaa yks juttu. Aurinko nimittäin ja auringossa varsinkin se, että se pysyy taivaalla vähän pidempään. Pimiä väsyttää. Sille ei maha mittään. Voisin aivan hyvin vaipua talviuneen marras-joulukuuksi. Ei tekis tiukkaa :)

Jospa tästä meniski saunan kautta nukkumaan. Johan se kello on seittemän :D Huomenn a juhlistetaan töissä Suomen itsenäisyyttä, joten reesinä täytyy olla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti