torstai 31. joulukuuta 2009

Vuosikatsaus vuoteen 2009

Vuoden viimeinen päivä. Mihin se tämäkin vuosi taas meni?! Tässä nyt kuitenkin seuraa pientä vuosikatsausta kuluneeseen vuoteen.

Mitä tästä vuodesta on siis jäänyt käteen?! Päällimmäisenä on tietysti muutto uuteen kotiin tänne Ylivieskaan. Ja tämä oma koti on kyllä ylittänyt odotukset oikein kunnolla. :)



Toinen vähän negatiivisempi asia tässä vuodessa on tuo kirottu koipi. Sen kanssa on kärvistelty siitä maaliskuun alusta saakka. Välillä on mennyt paremmin ja välillä huonommin. Nyt menee taas vähän huonommin. Lääkäriin taas pian matkani viepi. Toivon, että tuleva vuosi tois jotakin helpotusta tähän paskaan... :(

No mitäs muuta... Ihan perusmeininkiä tähän vuoteen on mahtunut. Hyvää menoa ja vähän huonompaakin. Ei mitään semmosta äärimmäisen mullistavaa tai ihmellistä noiden ylläolevien lisäksi. Tai no joo. Oikeastaan onki yks ihan kiva juttu. Oon taas alottanu musisoinnin enenevissä määrin. Irkkuhomma ja muutenki kamuhommat on nyt lähteny käyntiin. Se on KIVAA!! Musiikki on hemmetin kiva juttu. :)

Mulla on tässä nyt ollu yli tunnin tämä tiedosto auki, enkä saa mitään järkevää ylös. Kuuntelen tässä samalla Ylex-iltapäivää ja Peltsin viimestä lähetystä... Ehkä se vähän sotkee näitä ajatuksia...

Jotain koontia kuitennii.. Viime vuosi on ollu ihan OK :) Mukavaa uutta vuotta kaikille :)

Tulipa kerrassaan ankea vuosikatsaus :D Oisko pitäny avata se kuohari jo nyt, niin olisi ollut hieman lennokkaampaa :D

1 kommentti: