maanantai 14. joulukuuta 2009

Kohta alkaa ihanainen joululoma.

Tänäänpä sitä on ollut kunnon paukkupakkanen! Asteita on kaikkiaan ollut -22! Oujee! Meinas jalat jäätyä irti, kun käytiin tyttöjen kanssa vähän aamukäppäilyllä. Ihan hyvä idea olis vissiin hommata esmes toppahousut... Ei noilla perus goreilla oikein näy tarkenevan. Tytsät tykkäs. Toisaalta nehän tykkää mistä vaan, kuhan saa olla ulkona.

Veilä tässä pitäs neljä päivää jaksaa opettaa apinanraivolla. Saa nähä. No, perjantaina on joulujuhla, joten sitä ei oikein koulupäiväksi tartte laskea. Ja joululomalla aion (ehkä) järjestää kaappeja (ne kun on vieläkin vähän muuttosekasorrossa) ja (varmasti) soittaa miljaardisti. Irkkuhuilulla siis. Sain tässä viikonloppuna autoillessa (ja musaa kuunnellessa) inspiksen ja aionkin sen nyt käyttää lomalla hyödyksi. Jeejee.

Viikonloppuna tuli taas vähän mentyä... Perjantaina meillä oli Lipen kanssa Happojoulut. Matkailin siis Ouluun. Naatiskeltiin siinä siideriä ja viiniä ja käväistiin Caiossa. Caiossa esiintyi Huoposen Mikko (http://www.mtv3.fi/ohjelmat/idols2007/pienryhmat.shtml/pienryhma5?500974) muinaiselta Idolskaudelta. ei kyllä sykähdyttänyt Mikko meikäläistä. No, Tykki Tykkisen jälkeen on aika vaikea kenenkään sykähdyttää ;) Mutta siis noin muuten oli mukavaa illalla, aamulla ei ollut niin kovin mukavaa. Yksi illan kohokohdista oli myös Happoradion sivuille ilmestynyt keikkakalenteri. Happis tulee Ouluun 13.3. ja siihenhän laskuri yläotsikossa jo laskee öitä :) Mahtista.

Lauantaina kävästiin sitten Antin kanssa jouluostoksilla ja illaksi/yöksi mentiin katsomaan kummipoikaa perheineen Haukiputaalle. Kiitoksia vaan Helonevoille mukavasta lauantaiehtoosta :)

1,5 tunnin päästä alkaa työpaikan jouluruokailu. Sitä siis odotellessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti