torstai 19. maaliskuuta 2009

Happoradio-retki Kokkolaan

Lauantaina 28.2. Ainoliisa tuli meille (perheineen) ja me tytöt oltiinki menossa kahtoon Happoradiota Kokkolaan. Illan teemana oli "Junalla baariin". Kaikkea sitä.

Perusilta saunomisineen, meikaamisineen ja tukanlaittamisineen lähti käyntiin. Kymmenen tienoilla oltiin asemalla junaa odottelemassa. Huikeat oli myös odotukset illasta :P

Baariin päästiin hienosti jonon ohi, mutta enpä kerro, että millä keinoilla :D Baarissa mentiin kaavalla: vessaan, drinksut ja lavan eteen. Kokkolassa oliki hurja meno, ko lavan edessä oli kauhee tungos ja tunkeminen jo ennen keikkaa. Siellä me sitten tungettiin ja ängettiin ja sama meno jatku koko keikan. Outoa, aggressiivista ja riitaa haastavaa sakkia tuo väki siellä suunnalla. Meni vähän viilis siinä vihamielisessä ilmapiirissä.

Joka tapauksessa keikka oli kuitenkin hyvä. Ilta kuitenkin vähän lässähti... Monestakin syystä... Liekö odotukset liika korkealla vai mitä. Vai oliko syynä se, että Kokkolan jälkeen ei taas ollut odotettavissa uutta keikkaa... Vähän tuli semmonen Happoradio-krapula. Siitä on nyt kuitenkin onneksi päästy ja katse on taas tulevassa :D Mutta siitäkään en sen enämpiä aio paljastaa ;)

Kiitos vielä Lippe-kullalle loistavasta keikkaseurasta. Uutta reissua odotellessa ;) Ja tuolle suunnalle ei mennä enää muutakuin pakon uhatessa :D

Tässäpä vielä pari Tykki-painotteista otosta keikalta:'







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti