tiistai 17. helmikuuta 2009

Soitantaa ja taas lisää soitantaa. Tämä soittaminen ei sitte ihan heti lopukaan...

Eilen sain mielenkiintoisen puhelun meidän kansanmusapiirin "opelta". Se pyys mua mukaan yhteen irkkumusahommaan. Ja pääsenkin sit tässä oikein keikalle puhaltelemaan huiluun ja pilliin. Voi että miten on mukavaa!! Oon niin kaivannu tämmöstä toimintaa ja nytpä sitä sitten tuli. Hommaa on kyllä ihan kiitettävästi... Sain tänään biisilistan ja siinäpä olikin nelisenkymmentä biisiä, joista suurin osa oli kohtuu outoja. Oonki täs soitellu viimeset kaks tuntia ihan tosissaan. Ja sama meno täytyy jatkua, että saan muut soittajat edes melkein kiinni ;) Mutta jokatapauksessa tämä on ihan HUIPPUA!!! Keikka on 20.3. Ylivieskassa ravintola Myllyrannassa. Hiihaa. :)

No mitäs sitä sitten muuta... Viikonloppuna käväisin Oulussa Merjan Hillan valioitumiskekkereissä. Hyvät oli bileet, baarissa (diskohelvetissä) käynti oli kamalaa, kuten aina... :)

Minä alan uskoa johonkin suurempaan faniuden voimaan tuon Happoradion osalta. Minä en IKINÄ, EN IKINÄ, käy Maikkarin nettisivuilla ja tänä aamuna sitten jostain syystä sinne eksyin. Ja kas kas, siellä luki, että Happoradio on aamutv:ssä. Hurjaa. No, onneksi ei ollut tunteja, niin läjähdin vapaa-ajantilan sohvalle Happista (oikeestaan Akia ja AH:ta) kattomaan. KUUL! :) Päivän Happisannos oli siis taattu. Ja ehkä huomisenkin ;) Jos näillä eväillä jaksais jopa oottaa sitä Kokkolan keikkaa.

Sen verran vielä, että mun musahommat on saanunna uuden sysäyksen. Kävin jopa ostaan kitaraan uudet kielet ja verestelin sitten vähän sointuja (ja sormenpäitä). Tällasen pidemmän tauon jälkeen tää musahomma tuntuu JÄRJETTÖMÄN hyvältä. Kai se tauko sitten on tehnyt terää. Nyt kun vielä sais sen pianon.

Loppuukohan multa vuorokaudesta tunnit, kun pitäs käydä töissä, treenata koiraa, soittaa huilua ja muita instrumenttejä jne... voivoi :D

1 kommentti:

  1. Voi, onnea soittoprojektin johdosta! Porukalla on aina kivempaa soitella:)

    T. Noora

    VastaaPoista