maanantai 2. helmikuuta 2009

Kohta muutetaan.

Perjantaina kävin viemässä vuokra-asunnon irtisanomisilmoituksen. Huhhuh. Toivottavasti uusi koti on siis valmiina ennekuin pitää tuosta lähteä ;)

Hirveä hinku jo päästä asumaan uuteen kotiin. Ajattelinkin tässä rueta pikkuhiljaa pakkaamaan. Kyllähän sitä nyt jonkun aikaa jaksaa muuttolaatikoiden keskellä asustaa, kun tietää mihin on pääsemässä. :)

Viikonloppuna tuli myös pyörähdettyä koiranäyttelyssä. Tuli kyllä sellainen olo, että on niin totaalisti väärässä paikassa. Hirvittävintä oli se, että kultsukehä alkaa menemään jakkupuku-/kipikopikenkä -tyyliin. OMG. Kohta ei enää normaaleilla, siisteillä vaatteilla pärjääkään. Koirakisoista missikisoiksi. Plaa. No, tämähän ei siis ole katkeran tilitystä. Meillä meni aivan ältsin hyvin. Tai, no olishan sitä paremminkin voinut mennä, mutta olen siis oikein tyytyväinen. Ehkä minä vielä joskus näyttelyyn menen :D

Lauantaina oli myös Happis-fanituksen multihuipennus, kun Aki Tykki oli Radio Novan ystäväkirjassa KAKSI tuntia!! Hiihaa. Samalla Tykki Tykkinen myös vastaili interaktiivisesti viekkuun, että olipa melkein ku livechat.

Ja tietysti viikonloppuun kuului leffankatsomista ja syömistä. Perjantaina katsottiin taas kaksi leffaa, Käsky ja A Guide to Recognizing Your Saints (Elä kysy millä nimellä se on Ärrällä). Käsky oli ihan OK, kun oli lukenut sen kirjan. Leffastahan taas jäi aika paljon tavaraa pois. A Guide to Recognizing Your Saints oli jopa koskettavakin. Suosittelen... no, molempia.

Syömispuolella oli tarjolla Antin kiinalaissapuska lauantaina (kanaa, kasviksia ja riisiä) ja äidin herrrrkullinen fasaanipaistos sunnuntailta. Kyllä taas kelpasi viikonloppuna sapuskan puolesta.

Nyt täytynee lähteä valikoimaan kodinkoneita. On se vaan sekin niin hankalaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti