maanantai 19. tammikuuta 2009

Hodareita ja naudanpihviä

Viikonloppu se taas vierähti aivan liian nopsaan. Mutta ehtipä sitä kuitenkin taas touhuilla kaikkea viikonloppuista.

Lauantaina pakkasta uhmaten päätettiin lähteä koirien kanssa oikein kunnon metsä-/suolenkille. Ajeltiin sitten Maliskylän maisemiin vakkarisuon lähettyville. Muuten ihan OK reissu, mutta otti kaaliin, kun metsässä ei ollut mitään elämää. Ei teeriä, ei metsoja, ei edes närhi näyttäytynyt!! Kaiken kukkuraksi siellä oli aivan hullun ky-ly-mä! Pakkasta oli semmoset 15 astetta ja siihen päälle vielä järjetön vinkka. Nenä meinasi napsahtaa naamasta irti, kun vastatuuleen käveltiin. No... olikohan se nyt sitten lope ollenkaan hyvä reissu, ku oli kylmä eikä mitään näkyny... No oli se silti. Koirilla oli kivaa ja maisemat oli hienot.

Meillä on tavoitteena Antin kanssa, että joka viikonloppu syödään jotain vähän erilaisempaa, arkiruuasta poikkeavaa. Lauantaina oli vuorossa hodarit (joilla ei kyllä oikein nälkä lähtenyt) ja sunnuntaina sitten naudanpihvit (teriaki-kastikkeella marinoituna) uuniperunoiden kera. Täytyy sanoa, että olipa maukkaita pihvejä!!

Sunnuntaina tuli sitten käytyä myös koiratreeneissä. Taas oli treenien jälkeen havaittavissa jonkinasteista jäätymistä kehon ääriosissa. Illalla vasta parin teekupposen jälkeen normaali ruumiinlämpö palasi.

Viikonlopun leffasaldo on 3. Italian Job, Margot At The Wedding & King Arthur. Margot At The Wedding ei iskenyt. Nuo kaksi muuta leffaa olivat ihan OK... ei nyt mitään järjettömiä leffaelämyksiä, mutta katsottavia kuitennii. Ja tulipa tuota töllöä muutenkin katsottua. Lauantai-illan vakkari on tietysti Avara Luonto ja sunnuntaina piti tsekata uusi musiikkitosi-TV Kuorosota. Kyllä kai se Kuorosota pitää nyt seurata loppuun :)

Ihan oli OK viikonloppu, mutta katse siintää jo ensi viikonlopun tyttöjen rellestysmatkassa :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti